LPG Cellu M6

 LPG CELLU M6 – Remodelare corporala

TEHNOLOGIE REVOLUTIONARA IMPOTRIVA CELULITEI

Cellu M6 LPG elimina celulita Lbeauty Bacau cellu_logo LPG

Salonul LBeauty Bacău oferă tratamente corporale cu ajutorul aparatului revoluționar LPG Cellu M6. LPG CELLU M6 este folosit pentru remodelare corporală- TEHNOLOGIE REVOLUTIONARA IMPOTRIVA CELULITEI.

Rezultate sunt vizibile încă de la primele ședințe ! Deși rivalizează cu chirurgia estetică în rezultate, LPG Cellu M6, elimină toate riscurile pe care le implică o astfel de operație. Ba mai mult, endermologia este o terapie relaxantă pentru organism. Este o soluție recomandată pentru toate tipurile de celulită, chiar și în cele mai avansate stadii ale ei, chiar și în cazul adipozităților „încăpățânate” care refuză să fie eliminate prin alte metode. Remodelează corpul și reduce volumul mobilizând diferite țesuturi în acțiunea de eliminare a grăsimilor și toxinelor. Endermologia cu Cellu M6 este un tratament modern, non-invaziv și extrem de eficient în combaterea celulitei indiferent de gradul acesteia. Datorită costumului special nu există riscul de a se sparge vasele capilare și nici de a se produce vânătăi.

lpg-100 natural Cellu M6 LPG elimina celulita Lbeauty Bacau    Cellu M6 LPG elimina celulita Lbeauty Bacau

 

 

 

 

LPG Cellu M6 este soluția ideală pentru a scăpa de kilogramele în plus.

LPG Cellu M6 endermologie reprezintă o tehnologie de remodelare corporală fiind promovată de către cercetătorii în domeniu ca cel mai eficient tratament în combatere a celulitei.

Principiul de funcționare al aparatelor în endermologie este cel al masajului sub presiune – vacuum – aparatul executând mișcări de “dute-vino” pe suprafața corpului, în timp ce aspiră o porțiune de piele între două role motorizate. Eficiența endermologiei a fost dovedită în peste 80 de studii clinice, care au arătat posibilitatea acestei terapii de a spori circulația sângelui și a limfei, de a crește numărul fibroblastelor și de a promova producția de colagen.

Efecte:

LPG cellu M6 endermologie oferă un masaj deosebit de relaxant, ce oferă pacienților o stare generală de bine și revitalizare. Însă acesta este un beneficiu minor, pe lângă celelalte efecte ale terapiei asupra organismului. Masajul de compresie ajuta la o mai buna irigare a pielii si la activarea lipolizei – arderea grăsimilor. Manevrele ritmice stimulează fibroblastele, având ca rezultat producerea colagenului și a elastinei. Pielea este reîntinerită după doar 15 ședințe terapeutice.

Endermologia LPG cellu M6 – tratament pentru celulită 
Prin masaj se realizează desprinderea “cocoloașelor” formate în țesutul adipos și ameliorarea aspectului de “coajă de portocală” al pielii. Totodată se activează circulația fluidelor – sânge și limfa – în organism, fapt foarte benefic pentru celulită. Un minim de ședințe necesare pentru ameliorarea celulitei este 20, câte o ședință pe săptămână.

Endermologia LPG cellu M6 – tratament cosmetic
Masajul endermologic pentru față și decolteu, prin vacuum și stimulare ritmică, oferă schimbări vizibile în textura pielii. Masajul realizează drenajul limfatic, stimularea fibroblastelor și relaxarea musculară. Endermologiei în cosmetică se adresează următoarelor aspecte: ten acneic, pori măriți, congestia sinusurilor, piele matura cu riduri, ten cu aspect tern, contururi faciale lăsate. 

Alte beneficii ale endermologiei:
– Ameliorarea spasmelor și durerilor musculare.
– Promovarea circulației sanguine si limfatice – circulația sângelui este accelerată cu până la 4 ori, timp de 6 ore după ședința de endermologie, iar cea limfatica cu până la 3 ori, timp de 3 ore după încheierea ședinței.
– Reducerea dimensiunilor corpului – remodelare corporală.
– Tonifierea pielii.
– Activează metabolismul.

 

Cum se realizeaza:
LPG Cellu M6 endermologia este o terapie ce facilitează detoxifierea organismului și din acest motiv este esențial ca clientul să bea o cantitate suficientă de apă înainte și după tratament. O ședință de endermologie durează între 30 de minute, iar pentru rezultate excelente sunt necesare 10 – 20 de ședințe,de trei pe săptămână. Pentru efectuarea masajului endermologic, pacientul trebuie să poarte un costum subțire și mulat, ca un ciorap, care îi cuprinde tot corpul. Masajul trebuie să acopere tot corpul, insistându-se doar pe zonele cu probleme. Pentru rezultate optime, endermologia trebuie completată cu o dieta echilibrată și un program de exerciții fizice periodice.

Aparatul inovator Cellu M6 LPG elimina celulita Lbeauty Bacau Cellu M6 by LPG elimina celulita Lbeauty Bacau

 

 

 

Slabire –  Sculptare –  Fermitate  –  Netezire

Rezultate vizibile în timp  scurt:

Cu nouă lor eficiență, fiecare ședință de tratament este îmbogățită.

Sofisticarea tehnicii simplifică tratamentul (mașina este mai intuitivă pentru practician) și accentuează  efectele asupra pielii și siluetei.

Rezultate durabile:

Mulțumită unui adevărat program de reeducare al celulelor.

După un tratament inițial de 6 sesiuni(pentru corp ) sau 8 sesiuni (pentru ten ), beneficiul unei ședințe lunare regulate de tratament vă vor oferi rezultate adiționale de durată.

Rezultate naturale:

LPG  Cellu M6 este promisiunea unui corp nou și a unui ten mai tânăr, mai armonios și sănătos…care se auto-regenerează.

Rezultate garantate:

Noile aparate garantează cele mai bune rezultate verificate și la cel mai înalt grad calitativ!

Un adevărat instructor integrat, computerul de la bord și protocoalele sale, tratament garantat în funcție de metodologia garantat LPG.

Mereu in pas cu moda sau chiar cu un pas inaintea ei, Cellu M6 a fost intotdeauna sinonim cu “Eficacitate” si “Rezultate”.

Acum, noua generatie de aparate, rezultate din toti acesti ani de cercetare si expertiza in ceea ce priveste frumusetea, revolutioneaza inca o data ideea de tratamente de slabire si anti-aging. Cellu M6 Integral este versiunea originala a aparatului Cellu M6 , acum cu un design nou, mult mai compact si rotunjit, design ce ne duce cu gandul la formele corpului unei femei.Cellu M6 LPG elimina celulita Lbeauty Bacau

Un nou capat de tratament  Ergolift  cu doua  ridicari

LIFTS pentru zone diferite ale fetei si tratamente anti-imbatranire de precizie:

LIFT 10: pentru zonele sensibile (in jurul ochilor, buze si pentru maini).

LIFT 20: pentru fata, gat, piept si bust.

ENDERMOLIFT Kit

Un kit mic, personal, care incape cu usurinta intr-o poseta, este disponibil; le garanteaza igiena maxima clientilor. Contine doua flapsuri detasabile care sunt necesare pentru tratamentele faciale.
Avertisment: servetelele dezinfectante sunt eficiente impotriva microbilor, doar dupa 5 minute de curatare intensa!
Capul de tratament Ergodrive ROLL , o pliere tisulara cu 50% mai mare !

ENDERMOLIFT este prima si singura tehnica din lume care a fost dovedita din punct de vedere stiintific ca sporeste sinteza naturala a acidului hialuronic cu 80%.

Mai mult de 80 de noi protocoale pre-programateCellu M6 LPG elimina celulita Lbeauty Bacau

Studiu clinic

* Primul pe plan mondial din punct de vedere stiintific: ENDERMOLIFT este prima si unica tehnica din lume care a fost dovedita din punct de vedere stiintific ca sporeste sinteza acidului hialuronic cu  80%.

Studiu Endermolift : primul pe plan stiintific mondial

ENDERMOLIFT este prima si singura tehnica din lume care a fost stiintific dovedita  ca sporeste sinteza naturala a acidului hialuronic cu 80%.
Primul pe plan stiintific mondial
Acid Hialuronic  +80%
Elastina naturala  +46%
Stralucire +98%
Riduri netezite +21%
Fermitate +23%
Prevenirea epuizarii colagenului; sinteza de colagen nou, de calitate.

 

Aparatul inovator Cellu M6 LPG elimina celulita

LPG CELLU M6 INTEGRAL 2

 

Translate »
Visit Us On Facebook