NOU

❗️Din 15 mai revenirea la salon vine și cu o serie de reguli și obligații ce trebuie respectate😁
📌Este important să ajungeți la programări în timp;
📌Sosirea la programare cu alte persoane nu este recomandată;
📌În caz că aveți febră sau simptome de răceală, anulați programarea;

Noi vom respecta de asemenea măsurile necesare și #recomandate pentru a desfășura activitatea într-un spațiu protejat, dar mai ales pentru a evita răspândirea noului virus🤭

❗️ From May 15th, the return to the salon comes with a number of rules and obligations to be respected 😁 📌 It is important to reach your appointments in time; 📌 Arriving at appointment with other people is not recommended; 📌 In case you have fever or cold symptoms, cancel your appointment; We will also respect the necessary and #recommended measures to do the activity in a protected space, but especially to avoid spreading the new virus 🤭(Translated)

LA LBEAUTY BACAU
 Epilare Definitivă Laser cu Elysion Pro. Scapă de părul nedorit pe termen foarte lung cu Elysion Pro! Aparatul Elysion Pro este cel mai eficient sistem de epilare definitivă care utilizează laserul diodă, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar și vara.

1.Philings este un tratament revolutionar de bioregenerare cutanata si lifting al pielii fetei si pleopelor. Tratamentul include o asociere de tehnici care folosesc plasma ionizata si microneedling, urmate de un program de îngrijire ultraperformant, prin care ofera rezultate spectaculoase pe termen lung.

2.Cel mai nou sistem LPG pentru tratamente faciale si corporale, LPG Cellu M6 Integral 2 este acum disponibil la L Beauty Bacau. 

Translate »
Visit Us On Facebook